Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Event Series Event Series: Iconografia dels sants I

Iconografia dels sants I

11 desembre | 18:00 - 19:30

50€

L’assignatura “Iconografia dels Sants I” ofereix una introducció profunda a l’estudi de les representacions artístiques dels sants al llarg de la història. Sota la guia del Dr. Juan F. Campo, els estudiants exploraran les diverses maneres en què els sants han estat representats en l’art sacre, des dels primers segles del cristianisme fins a l’edat mitjana. S’analitzarà com els atributs iconogràfics, els escenaris i les tècniques artístiques han evolucionat per reflectir les creences, la devoció i les necessitats dels fidels al llarg del temps.

A través de classes teòriques i l’estudi d’exemples visuals, l’alumnat adquirirà les eines necessàries per identificar i interpretar la iconografia de diversos sants en diferents contextos culturals i històrics. Aquesta assignatura és ideal per a aquells que vulguin aprofundir en l’art religiós i la seva simbologia, així com per a qui desitgi entendre millor el paper dels sants dins la tradició cristiana.

Aquesta assignatura forma part d’un cicle formatiu més ampli que continuarà amb “Iconografia dels Sants II”, on es tractaran períodes i estils artístics posteriors.

INSCRIPCIONS:

A l’assignatura “Iconografia dels Sants I” existeixen diferents modalitats d’inscripció per adaptar-se a les necessitats i interessos dels estudiants:

  • Inscripció com a oient: Aquesta modalitat permet assistir a les classes sense cap cost als socis del Club d’Amics de la Càtedra Dr. Bofill. És ideal per a aquells que desitgin adquirir coneixements sobre la matèria sense la necessitat d’obtenir un certificat o crèdits acadèmics. Pots inscriure’t de manera gratuïta amb el teu número de soci.
  • Inscripció per obtenir un certificat: Si no formes part del lub d’Amics de la Càtedra Dr. Bofill o vols rebre un certificat que acrediti la teva participació i aprofitament del curs, pots inscriure’t a aquesta modalitat amb un cost de 50€. Aquest certificat pot ser útil per al teu desenvolupament personal o professional.
  • Inscripció per obtenir Crèdits ISCR: Si ets un estudiant que busca reconeixement acadèmic a través de crèdits, pots inscriure’t directament a la institució. Aquesta modalitat és ideal per a aquells que estan cursant programes formatius dins de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona i desitgen que aquesta assignatura compti com a part del seu pla d’estudis.
    INSTITUT SUPERIOR DE CIÈNCIES RELIGIOSES DE GIRONA
    Pujada Sant Martí, 12 | 17080 Girona. Telèfon 972 20 49 42 | iscr@bisbatgirona.cat



Cada modalitat d’inscripció està dissenyada per oferir diferents nivells de compromís i benefici, assegurant que qualsevol persona interessada pugui participar en aquest curs sobre la iconografia dels sants d’una manera que s’adapti a les seves necessitats.

 

INICI DEL CURS: 18/09/2024

FINAL DEL CURS: 11/12/2024

HORARI: Dimecres de 18.00h a 19:30h

LLOC: ISCR, Pujada Sant Martí, 12 | 17080 Girona

Mostra els detalls

Data:
11 desembre
Hora:
18:00 - 19:30
Series:
Cost:
50€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

ISCRG. Pujada Sant Martí, 12. Girona
Pujada Sant Martí, 12.
Girona, Girona Espanya
+ Mapa de Google

SOCIS

Uneix-te al Club!

Cultiva la teva passió amb el Club Càtedra. Sigues part d’una comunitat que comparteix els teus interessos.

El Club d’amics de la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill són persones entusiastes i sensibles a l’art i a la cultura que dediquen el seu temps lliure a realitzar activitats i viatges culturals.

Una comunitat d’amants de la cultura que t’ofereix:

  • • Conèixer altres persones amb qui comparteixes l’afició per la cultura
  • • Gaudir de descomptes i avantatges en activitats com cursos, conferències, visites guiades, viatges culturals, sopars literaris, cicles de cinema, presentacions de llibres, exposicions…
  • • Activitats que només podràs fer amb el Club i molt més…

Primary Color
default
color 2
color 3
color 4
color 5
color 6
color 7
color 8
color 9
color 10
color 11
color 12